Door The Work te doen zie ik telkens weer dat de realiteit vriendelijker is dan mijn gedachten erover.
 
Marieke Voskamp, Certified Facilitator
Voordat ik The Work leerde kennen, had ik veel last van stress op mijn werk
en ben ik overspannen geraakt. Ik was altijd bang om niet goed genoeg te zijn. Ik was erg veroordelend naar mezelf en naar anderen over wat ik dacht dat goed en fout was. Als ik na een lange dag thuiskwam van mijn werk, kon ik niet ophouden erover na te denken. Ik dacht dan aan wat ik nog moest doen, en over wat mijn collega's en mijn baas over mij zouden kunnen denken. Uiteindelijk raadde iemand mij aan om een sessie bij een professionele coach for The Work te doen. 
 
Al na één sessie veranderde er iets in mij en ging het beter met me. Het eerste wat ik me realiseerde door The Work te doen, was dat ik de hele tijd voor anderen probeerde te denken. Ik merkte hoe erg me dat verwarde en hoeveel energie dit me kostte. Ik kon nooit zeker zijn van wat ze werkelijk over me dachten. Dit inzicht hielp me om weer zelf de verantwoordelijkheid voor mijn leven te nemen. Het regelmatig doen van The Work had als effect dat ik veel beter in contact kwam met mezelf, met mijn gevoel en met mijn wensen. Ik begon helderder te communiceren met anderen, en zag verschillende perspectieven van zaken die ik eerst alleen van één kant kon zien. Hierdoor verbeterde de kwaliteit van mijn werk en kreeg ik er weer plezier in.
 
De manier waarop en de mate waarin The Work me ondersteund heeft om weer in balans te komen, heeft me geïnspireerd door te gaan met The Work en het ook toe te passen op andere issues in mijn leven. Ik doe The Work nog steeds bijna dagelijks en het proces stelt me telkens weer opnieuw in staat om in te zien dat de realiteit vriendelijker is dan mijn gedachten over de realiteit. Ik leef nu met een rustige geest, ik ben een vriendelijker persoon geworden – voor mezelf en voor anderen. Ik zie de wereld nu met een helderder blik en dat geeft me zoveel meer mogelijkheden, vooral in (schijnbaar) moeilijke situaties.

Ik werkte van 2007 tot 2011 in de accountancy en daarna als financieel controller (tot 2014). Nu werk ik als Certified Facilitator (zie ook mijn profiel op thework.com). Ik ben gespecialiseerd in beroepsmatige thema’s. Verder heb ik veel ervaring met thema’s als liefdesrelaties, relaties in familieverband, en faalangst. Ook
alle andere thema’s zijn welkom in de sessies.
Aarzel niet me te bellen of te mailen, als je zelf een keer The Work wil ervaren.