Individuele Begeleiding Basisworkshop The Work Vier vragen die je Familieleven veranderen Workshop De Gelukkige Relatie met Jezelf Business Workshop - The mind at peace has limitless options Open Work Avond Coach-Opleiding deel 1 Coach-Opleiding deel 2
The Work heeft pas effect als je het doet.
 
Individuele Begeleiding
Veel mensen vinden het waardevol om bij het doen van The Work gefaciliteerd te worden. Begeleid worden heeft vooral toegevoegde waarde als The Work nieuw voor je is, of als je niet verder komt met een moeilijk thema. De facilitator is er om je in je onderzoek te houden en om je te in het proces te ondersteunen terwijl jij je eigen antwoorden vindt.
 
Klik hier voor de verschillende mogelijkheden voor individuele begeleiding.
 
 
Workshops
In alle aangeboden workshops oefenen we veel, want The Work heeft pas effect als je het doet. Na een korte introductie doen we gezamenlijk oefeningen om ons bewust te worden van onze stressvolle gedachten. We werken met het Werkblad Oordeel-over-je-naaste. We doen het onderzoek veelal in paren, waarbij er altijd iemand aanwezig is om te ondersteunen indien nodig. Natuurlijk is er ook veel ruimte voor het stellen van vragen en het delen van inzichten. In de workshops is ook aandacht voor de praktische toepasbaarheid van de inzichten in het dagelijks leven.
 
De workshops zijn de moeite waard voor zowel beginnende als ervaren Workers. Als voorbereiding van een workshop kan je Het Kleine Boekje lezen. Je kan dit zelf gratis downloaden.
 
Om meer te lezen over de verschillende workshops, zie de menubalk links.