Individuele Begeleiding Basisworkshop The Work Vier vragen die je Familieleven veranderen Workshop De Gelukkige Relatie met Jezelf Business Workshop - The mind at peace has limitless options Open Work Avond Coach-Opleiding deel 1 Coach-Opleiding deel 2
Stress is een keuze – wil je leren je stress los te laten?
 
Basisworkshop The Work
In deze workshop leer je The Work goed kennen en toepassen. Je leert je stressvolle gedachten erkennen – 4 vragen te beantwoorden – de gedachten om te keren en voorbeelden te vinden voor de omkeringen. Je ervaart dat The Work meditatie is. Misschien ontdek je gedurende deze dag wel dat je (alleen) lijdt, als je je stressvolle gedachten gelooft en dat je vrij kan zijn als je deze gedachten onderzoekt. Byron Katie heeft dit proces in 1986 in zich gevonden en aan inmiddels honderdduizenden mensen doorgegeven.

Deze workshop is bedoeld voor iedereen die een nieuwe manier wil vinden om stress en spanningen los te laten. De workshop is de moeite waard voor zowel beginnende als ervaren Workers.
 
Hoe zien de Workshops eruit?
In alle workshops oefenen we veel, want The Work heeft pas effect als je het doet. Na een korte introductie doen we gezamenlijk oefeningen om ons bewust te worden van onze stressvolle gedachten. We werken met het Werkblad Oordeel-over-je-naaste. We doen het onderzoek veelal in paren, waarbij er altijd iemand aanwezig is om te ondersteunen indien nodig. Natuurlijk is er veel ruimte voor het stellen van vragen en het delen van inzichten. In de workshops is ook aandacht voor de praktische toepasbaarheid van de inzichten in het dagelijks leven.
Als voorbereiding van de workshop kan je Het Kleine Boekje lezen. Je kan dit zelf gratis downloaden.
 
Agenda
Tijden: 1 dag van 10.00 – 18.00 uur.
Locatie: Bebericher Strasse 170, Viersen, Duitsland (met de auto 20 minuten vanaf Venlo, 30 minuten vanaf Roermond; per OV ca. 3 uur vanaf Amsterdam)
Maaltijden: We vragen een bijdrage voor de lunch en horen graag van te voren of je hiervan gebruik wil maken.
Logies: Er is mogelijkheid om te overnachten in een van onze gastenverblijven (36 EUR per nacht per persoon voor een één of tweepersoonskamer).
Aanmelden: graag een email met je naam en de naam van de Workshop sturen aan marieke@theworkflow.de .