Individuele Begeleiding Basisworkshop The Work Vier vragen die je Familieleven veranderen Workshop De Gelukkige Relatie met Jezelf Business Workshop - The mind at peace has limitless options Open Work Avond Coach-Opleiding deel 1 Coach-Opleiding deel 2
"Je bent je eigen baas. Zelfs als je het laagste baantje ter wereld hebt, ben je je eigen baas. En als je je werk niet leuk vindt: Welkom bij The Work." - Byron Katie
 
Business Workshop - The mind at peace has limitless options (maximaal 6 deelnemers)
Met de zelf-coaching-methode 'The Work van Byron Katie' leer je hoe je snel en duurzaam een einde kan maken aan stress in je beroep. Je leert stressvolle situaties en gedachten te identificeren, te onderzoeken en los te laten. Door te werken met de vier vragen en de omkeringen van The Work leren we typische situaties op een geheel andere manier kennen. Je ontwikkelt concrete handvatten, die jou direct ondersteunen in je beroepsmatige leven.  
 
Hoe zien de Workshops eruit?
In alle workshops oefenen we veel, want The Work heeft pas effect als je het doet. Na een korte introductie doen we gezamenlijk oefeningen om ons bewust te worden van onze stressvolle gedachten. We werken met het Werkblad Oordeel-over-je-naaste. We doen het onderzoek veelal in paren, waarbij er altijd iemand aanwezig is om te ondersteunen indien nodig. Natuurlijk is er veel ruimte voor het stellen van vragen en het delen van inzichten. In de workshops is ook aandacht voor de praktische toepasbaarheid van de inzichten in het dagelijks leven.
Als voorbereiding van de workshop kan je Het Kleine Boekje lezen. Je kan deze zelf gratis downloaden.
 
Agenda
Tijden: dag 1 van 9.45 – 21.30 uur, dag 2 van 8.00 – 18.00 uur (we beginnen zondag met een meditatie-wandeling, daarna is er ontbijt).
Locatie: Bebericher Strasse 170, Viersen, Duitsland (met de auto 20 minuten vanaf Venlo, 30 minuten vanaf Roermond; per OV ca. 3 uur vanaf Amsterdam)
Maaltijden: We vragen een bijdrage van 34 EUR voor alle (vier) maaltijden en horen graag van te voren of je hiervan gebruik wil maken.
Logies: Er is mogelijkheid om te overnachten in een van onze gastenverblijven (36 EUR per nacht per persoon voor een één of tweepersoonskamer).
Aanmelden: graag een email met je naam en de naam van de Workshop sturen aan marieke@theworkflow.de .