Individuele Begeleiding Basisworkshop The Work Vier vragen die je Familieleven veranderen Workshop De Gelukkige Relatie met Jezelf Business Workshop - The mind at peace has limitless options Open Work Avond Coach-Opleiding deel 1 Coach-Opleiding deel 2
De facilitator is er om je in je onderzoek te houden en om je te ondersteunen terwijl jij je eigen antwoorden vindt.
 
Individuele Sessie per skype/telefoon of in persoon.
Veel mensen vinden het nuttig om bij het doen van The Work gefaciliteerd te worden. Het heeft vooral toegevoegde waarde als The Work nieuw voor je is, of als je niet verder komt met een moeilijk thema. De facilitator is er om je in je onderzoek te houden en om je te ondersteunen terwijl jij je eigen antwoorden vindt. Je kan ook een sessie boeken als je vragen hebt over het doen van The Work. Ik doe al vele jaren The Work en heb al vele mensen gefaciliteerd. Ik vind het nog regelmatig erg ondersteunend om zelf gefaciliteerd te worden.   
 
Sessies kunnen in Viersen (Dtsl, vlakbij Venlo) of op een plek naar keuze plaatsvinden. De meeste sessies doe ik via Skype en enkele over de telefoon. Zoek een rustige plek waar je niet gestoord wordt. Zet indien mogelijk je mobiele telefoon uit.

Een sessie duurt 60-75 minuten. Natuurlijk kan je ook aangeven als je langer wilt werken.
 
 
Coaching-Intensive
Draag je al lang een bepaald probleem of trauma met je mee? Jezelf van zo’n levensprobleem bevrijden is niet zo makkelijk - anders had je het al wel gedaan. Wil je een moeilijk thema aanpakken met The Work en zoek je professionele begeleiding? Dan is een coaching-intensive voor jou wellicht interessant. Een coaching-intensive bestaat uit 5 sessies waarin je aan één thema/probleem werkt en daar dieper op ingaat – in het beste geval totdat de stress helemaal opgelost is en je je inzichten ook in je dagelijks leven kan vertalen.
 
Elke sessie duurt 75 minuten. Tussen de sessies zit telkens ongeveer één week. 
 
 
Individuele Introductie in The Work
Wil je een intensieve introductie in The Work hebben? Of wil je The Work gewoon leren kennen, zonder gelijk een hele dag in een Workshop te zitten? Neem dan per mail of telefoon contact met me op voor een afspraak.

Afhankelijk van je wensen duurt een introductie in The Work tussen de 1.5 en 2.5 uur.
 
 
En verder...
Voor afstanden langer dan 15 kilometer bereken ik € 0,30 per kilometer.
 
Geboekte sessies kunnen tot 48 uur voor het begin kosteloos afgezegd worden. Indien de afspraak niet (tijdig) wordt afgezegd, breng ik het eerste uur van de afspraak in rekening.

Als je een sterke behoefte voelt om The Work met me te doen, maar de financiële middelen ontbreken, schrijf me dan alsjeblieft een mail. Mijn ervaring is dat er voor alles een oplossing is en we vinden er vast één.

Belangrijke noot: The Work is een onderzoek en geen vorm van psychologische, psychiatrische of therapeutische behandeling. Het doen van The Work belooft niet een bepaald resultaat. Het spannende en effectieve aan The Work is vooral het zoeken naar jouw eigen waarheid, hoe die er uiteindelijk ook uitziet. The Work heeft de vier vragen, de antwoorden vind je in jezelf. Niet meer en niet minder.