Individuele Begeleiding Basisworkshop The Work Vier vragen die je Familieleven veranderen Workshop De Gelukkige Relatie met Jezelf Business Workshop - The mind at peace has limitless options Open Work Avond Coach-Opleiding deel 1 Coach-Opleiding deel 2
Onenigheid met je broer? Bezorgd over je kind? Verdriet om je moeder? Kom met je stressvolle gedachten naar deze workshop en onderzoek ze met The Work!
 
Workshop Vier vragen die je Familieleven veranderen
Door Marieke Voskamp en Maria Bonarius

Is het contact met familieleden niet goed? Zijn er spanningen met vader, moeder, broer, zus, kinderen, of schoonfamilie, en heb je daar last van? Blijf je met jouw familieleden in dezelfde onbevredigende patronen zitten? Kom dan naar deze workshop waar we onze gedachten over familieleden, die de oorzaak zijn van onze spanningen, aan het licht brengen. We onderzoeken ze aan de hand van de 4 vragen en omkeringen van The Work. De inzichten die hierbij ontstaan geven je mogelijkheden tot een nieuwe manier van omgaan met familie. Een manier die goed voelt voor jou, vanuit het hart komt en helder is.

Tijdens de dag doorlopen we alle stappen van The Work: we identificeren de stressvolle gedachten die we over familieleden hebben, we gaan deze onderzoeken en we leren omkeringen te vinden. In de workshop besteden we ook aandacht aan de praktische toepasbaarheid van de inzichten in het dagelijks leven. En natuurlijk is er ruimte voor vragen en het delen van ervaringen.

Deze workshop is bedoeld voor iedereen die een nieuwe manier wil vinden om in relatie te zijn met zichzelf en met zijn familieleden. De workshop is de moeite waard voor zowel beginnende als ervaren Workers.
 
Als voorbereiding van de workshop kan je Het Kleine Boekje lezen. Je kan dit zelf gratis downloaden.
 
Marieke en Maria...
Marieke en Maria zijn beiden Certified Facilitator van The Work.

In 2005 is Maria voor het eerst in aanraking gekomen met The Work. Werk en relatie perikelen deden haar zoeken naar een andere manier van hiermee omgaan dan ze gewend was. Voor haar was het een grote ontdekking dat het doen van The Work haar toegang gaf tot een helderheid en innerlijke wijsheid waar ze voorheen moeilijk bij kon komen. Over The Work zegt zij: “Zo simpel, zo doortastend, en zo fijn dat ik het kan toepassen waar ik ook ben. Om deze 4 vragen altijd bij de hand te hebben ervaar ik als een grote rijkdom.”

Voordat Marieke The Work leerde kennen, had zij in haar baan veel last van stress en is overspannen geraakt. Zij kreeg het advies  om een sessie bij een professionele coach for The Work te doen. Het regelmatig doen van The Work had het effect dat zij veel beter in contact met zichzelf kwam, en in contact met haar gevoel en wensen. Zij begon helderder te communiceren met anderen, en zag verschillende perspectieven van zaken die zij eerst alleen van één kant kon zien. Hierdoor verbeterde de kwaliteit van haar leven en kreeg zij er weer plezier in.
 
We verheugen ons erop The Work met anderen te delen door het aanbieden van deze workshop.
 
 
Datum/tijd: 1 dag  van 9.30 uur tot 17.00 uur (incl. pauze).
Locatie: ??
Maaltijden: Inclusief koffie en thee. Lunch voor eigen rekening. In de omgeving zijn er mogelijkheden voor een simpele of uitgebreide lunch.
Prijs: 90 Euro.
Aanmelden: graag een email met je naam en de naam van de Workshop sturen aan marieke@theworkflow.de/ bonarius.maria@gmail.com