Individuele Begeleiding Basisworkshop The Work Vier vragen die je Familieleven veranderen Workshop De Gelukkige Relatie met Jezelf Business Workshop - The mind at peace has limitless options Open Work Avond Coach-Opleiding deel 1 Coach-Opleiding deel 2
"Niets buiten jezelf kan je ooit geven wat je zoekt" - Byron Katie
 
Workshop De Gelukkige Relatie met Jezelf (maximaal 6 deelnemers)

De relaties met onze medemensen zijn de maatstaf voor ons geluk. Leven we in harmonie met anderen, of ervaren we telkens weer discussies, beschuldigingen en strijd? Een einde maken aan de strijd in onszelf is dé manier om gelukkige relaties te hebben met anderen. Het onderzoeken van onze gedachten over anderen, kan bijdragen aan gelukkige relaties. The Work is een simpel en krachtig proces om de stress in je relatie los te laten en in harmonie verder te leven. Hoe? Kies ervoor deze Workshop te volgen en ervaar zelf dat het veel makkelijker is dan je denkt.  
 
Hoe zien de Workshops eruit?
In alle workshops oefenen we veel, want The Work heeft pas effect als je het doet. Na een korte introductie doen we gezamenlijk oefeningen om ons bewust te worden van onze stressvolle gedachten. We werken met het Werkblad Oordeel-over-je-naaste. We doen het onderzoek veelal in paren, waarbij er altijd iemand aanwezig is om te ondersteunen indien nodig. Natuurlijk is er veel ruimte voor het stellen van vragen en het delen van inzichten. In de workshops is ook aandacht voor de praktische toepasbaarheid van de inzichten in het dagelijks leven.
Als voorbereiding van de workshop kan je Het Kleine Boekje lezen. Je kan dit zelf gratis downloaden.
 
Agenda
Tijden: dag 1 van 9.45 – 21.30 uur, dag 2 van 8.00 – 18.00 uur (we beginnen zondag met een meditatie-wandeling, daarna is er ontbijt).
Locatie: Bebericher Strasse 170, Viersen, Duitsland (met de auto 20 minuten vanaf Venlo, 30 minuten vanaf Roermond; per OV ca. 3 uur vanaf Amsterdam)
Maaltijden: We vragen een bijdrage van 34 EUR voor alle (vier) maaltijden en horen graag van te voren of je hiervan gebruik wil maken.
Logies: Er is mogelijkheid om te overnachten in een van onze gastenverblijven (36 EUR per nacht per persoon voor een één of tweepersoonskamer).
Aanmelden: graag een email met je naam en de naam van de Workshop sturen aan marieke@theworkflow.de .