Programma Terug in je Kracht Programma Stressvrij en Succesvol Samenwerken Programma Kritiek als Geschenk
" 'Ik heb stress nodig als drijfveer' - wie zou je zijn als je dat verhaal nooit meer zou geloven?" - Byron Katie
 
Programma Terug in je Kracht
Onderzoek de oorzaken van je (bijna) Burn-out met vier simpele vragen. Door aan je denken te werken, veranderen je emotionele beleving en je gedrag.
 
Voor wie is dit programma bedoeld?
Dit programma is voor jonge ambitieuze professionals.
-    Je hebt een uitdagende baan of bent zelfstandig ondernemer.
-    Je kiest zelf voor dit programma (niet opgelegd door HRM/P&O).
-    Je bent bereid in jezelf te investeren.

Herken je jezelf hierin?
Je bent een (jonge) professional en je vraagt veel van jezelf. Je bent moe. Je piekert regelmatig over je werk. Je hebt het zo druk dat je het werk dat je eerst leuk vond niet meer leuk vindt. Je kan je steeds slechter concentreren. Je ziet dingen over het hoofd, vergeet dingen, wat niets voor jou is. Je bent snel geraakt door wat collega’s of klanten tegen je zeggen. Je doet erg je best kwaliteit én kwantiteit te leveren, in de hoop dat je collega’s je zullen waarderen. Je denkt veel na over wat anderen zouden kunnen denken of vinden. Je durft geen ‘nee’ te zeggen als iemand je wat vraagt. Je klaagt over een gebrek aan tijd, je klaagt over de organisatie en over de baas. Je geeft anderen de schuld van jouw vermoeidheid. Je slaapt slechter, je wordt niet uitgerust wakker. Je kunt je moeilijk ontspannen als je een vrije avond hebt. Je denkt continu dat je nog iets moet doen. Mogelijk drink je ook overmatig veel koffie. Tegen de buitenwereld zeg je dat het nog wel gaat, dat je het helemaal onder controle hebt. Of ben je al ingestort?
 
Investeren
Is het bovenstaande (deels) op jou van toepassing en wil je dit liever niet toegeven? Om je heen storten velen in. Burn-out lijkt in 2020 volksziekte nummer 1 te worden. Het is niet nodig om te wachten tot het je overkomt. En het is ook niet aangenaam. Door The Work te doen kan je nu investeren in je eigen gezondheid.

Het is tijd om weer in je kracht te komen! Nu.

Hoe het ook kan
In dit programma ga je ontdekken welke stressvolle gedachten de oorzaak zijn van jouw (bijna) Burn-out. Je wordt je bewust welke van jouw gedachten jouw gevoel van angst, woede of machteloosheid veroorzaakt en daardoor je vermoeidheid of stress. Met behulp van één op één begeleiding onderzoek je je stressvolle gedachtes met behulp van de vier vragen van The Work, en de stress kan dan van binnenuit oplossen. Door aan je denken te werken, veranderen je emotionele beleving en je gedrag. Zo kan het gebeuren dat jij weer in je kracht komt te staan.
 
The Work werkt als je eenvoudigweg de vragen van het onderzoek beantwoordt. Alles wat je nodig hebt is een open mind en een nieuwsgierigheid naar de antwoorden die in jou naar boven zullen komen.

Het programma dat TheWorkFlow heeft samengesteld is
1.    een kortdurend traject
2.    praktisch en gemakkelijk toe te passen in jouw dagelijks leven
3.    bedoeld om direct verandering te merken: meer energie, meer efficiëntie, meer plezier, meer gemak, meer in contact met jezelf en anderen. Het is zo opgebouwd, dat je in korte tijd een nieuwe kijk ontwikkelt op jezelf en de wereld om je heen.
 
Een Programma van 60 dagen
-    VIP-dag – samen maken we een vliegende start. We maken een nauwkeurige analyse van de persoonlijke oorzaken van jouw (dreigende) Burn-out en werken hier één dag intensief aan. Aan het einde van deze dag heb je al een hoop ballast van je schouders laten glijden en heb je een paar handvatten die je helpen om je inzichten in je dagelijks leven toe te passen.
-    Vijf maal begeleiding in een Skype sessie van 75 minuten waarin we specifieke stressvolle situaties onderzoeken. Je leert verschillende manieren om je bewust te worden van je stressvolle gedachten. Je leert zelf het onderzoeksproces toe te passen op je gevonden gedachten.
-    Alle benodigde materialen en een gestructureerd overzicht van behulpzame online video’s van Byron Katie.
-    Online ondersteuning bij je huisWork.
-    Eindgesprek waarin we bespreken hoe je verder wil en kan gaan met The Work en waarin je je eigen stappenplan daarvoor opstelt.

De resultaten die je kunt bereiken
Mensen die regelmatig The Work doen ervaren o.a. vermindering van stress, meer energie en meer helderheid in denken. Via dit programma wordt het ook voor jou mogelijk om dit in je leven te brengen.

Mijn persoonlijke ervaring is dat ik sinds ik The Work doe meer plezier in mijn werk heb, meer energie overhoud aan het einde van de dag, minder pieker en efficiënter werk. Ik ben in staat negatieve gedachten over collega’s op te schrijven, te onderzoeken en los te laten. Ik vul niet meer voor anderen in wat ze over mij (zouden kunnen) denken. Ik voel me geen slachtoffer meer van mijn situatie en neem weer verantwoordelijkheid voor mijn eigen leven.

Het doen van The Work belooft niet een bepaald resultaat. Het spannende en effectieve aan The Work is vooral het zoeken naar jouw eigen waarheid, hoe die er uiteindelijk ook uitziet.

Locaties en Prijs
Locatie VIP dag – in overleg. Bij jou in de buurt, of op onze locatie in Viersen, Dtsl.
Overige Sessies vinden plaats over Skype.

De prijs voor het Programma Terug in je Kracht – Voorkom je Burn-out is € 1.750 ex BTW.
In de prijs zijn locatiekosten en lunch (indien de VIP dag niet in Viersen plaatsvindt) niet inbegrepen.
Bij aanmelding voor het programma zijn de Algemene Voorwaarden van toepassing.

Mogelijkheid tot volgen van een Follow-up programma

In dit programma ga je The Work integreren in je dagelijks leven.
-    Een half jaar lang maandelijks een Skypesessie van 75 minuten.
-    Voorafgaand een intake-sessie waarin we samen de voor jou belangrijke thema’s identificeren.
-    Schriftelijke online begeleiding bij het dagelijks doen van je eigen Work.
Mensen die dagelijks The Work doen berichten over het ervaren van een diepgaande verandering in de manier waarop ze de wereld, de mensen en zichzelf zien.