Onze diensten

Masterclasses

Door middel van verschillende masterclasses wordt de vitaliteit bij jullie op de werkvloer verbeterd. Hierbij werken we volgens onderstaande pilaren die in verschillende masterclasses aan bod komen. Deze masterclasses kunnen uiteraard gepersonaliseerd worden, afhankelijk van de hulpvraag.

Wij werken volgens de 5 pilaren van S.P.E.A.R.

Fit op je werkplek

Er worden heel wat uren versleten op de werkplek voor de werknemers, maar is er weleens aandacht besteed aan de invulling van deze plek? Door aandacht voor de werknemers creëren we een vitale werkomgeving voor iedereen.

Vitaliteitsprogramma

Vitaliteit implementeren kost tijd. Door een op maat gemaakt programma voor jouw bedrijf gaan we hier samen mee aan de slag. Dit bereiken we door meerdere keren langs te komen, helder in kaart te brengen waar werknemers tegenaan lopen en door verschillende thema's omtrent vitaliteit aan bod te laten komen.

Teambuilding dag

Wij organiseren actieve teamdagen waarbij vitaliteit een belangrijke rol speelt. Teambuilding in een gezond jasje, gericht op de 5 pilaren van S.P.E.A.R.

Door deze verschillende vitale thema’s terug te laten komen zorgen wij ervoor dat jouw werknemers op zowel individueel als collectief niveau vol energie zitten aan het einde van deze teamdag!

Work Flow Buddy

Door ons eigen ontwikkelde buddy systeem zorgen wij ervoor dat de kennis en tips die wij meegeven ook daadwerkelijk duurzaam geïmplementeerd kunnen worden. Zie het als een persoonlijke stok achter de deur. Wij bieden hierbij 1-op-1 begeleiding door een professional die begeleid en adviseert op thema’s waar iemand in zijn of haar leven tegenaan loopt.

Samenwerken?

Wij zijn er klaar voor!

Zoeken in de website

Gevonden: