De Correspondent - vitaliteitstraject

Doel:
Vitaliteit en gezondheid van de werknemers op de kaart zetten en zorgen dat er aandacht is op de werkvloer voor dit grote thema. Belangrijk om verschillende thema’s aan bod te laten komen zoals stress, slaap, meer beweging op de werkvloer zodat alle medewerkers zich kunnen herkennen in een thema.

Wat hebben we gedaan:
We hebben ondertussen meerdere opdrachten mogen doen in samenwerking met de correspondent. De eerste twee waren gefocust op meer beweging op de werkvloer door middel van een losse masterclass. Daarna zijn we in een inspiratiesessie tot een vitaliteit traject gekomen waarin we gedurende het jaar alle 5 de S.P.E.A.R. thema’s aan bod laten komen met tussentijdse evaluaties.

Resultaat:
De losse masterclasses gericht op “Fit op de werkvloer” waren een groot succes. De connectie met The Work Flow en het personeel is mooi en werkt. Dit heeft ervoor gezorgd dat we komend jaar een samenwerking hebben in de vorm van een vitaliteitstraject waarin wij elke twee maanden aanwezig zullen zijn op de werkvloer en de thema’s slaap, gedragsverandering, voeding, beweging en ontspanning behandelen.

 

De masterclass was niet alleen erg leerzaam maar ook lekker interactief. En daardoor echt even iets anders dan het standaard arbo-praatje over een goede werkhouding. Ze wisten een groep van 30-40 medewerkers te binden en boeien met hun presentatie. Tijdens de rondes werkplek-advies werden veel vragen gesteld en gaven ze Renske en Pelle bruikbare en direct toepasbare tips.

Niek - HR-adviseur

Samenwerken?

Wij zijn er klaar voor!

Zoeken in de website

Gevonden: