Samen bouwen aan een vitale en duurzame organisatie

Onze focus ligt op collectieve inspanningen om daadwerkelijk een gezonde verandering tot stand te brengen. We richten ons op het team zodat iedereen elkaar kan steunen. Indien gewenst bieden we ook individuele ondersteuning. In onze aanpak stellen we preventie en amplitie centraal. Dat betekent dat we willen voorkomen dat mensen in het ziekteverzuim raken. We vinden het daarom belangrijk om juist aandacht te besteden aan de medewerkers die nu nog fit op de werkvloer staan en lichamelijke klachten voor zijn. Vroegtijdig signaleren herkennen en aanpakken is een must!

Masterclasses

Boost de vitaliteit op jullie werkvloer met onze dynamische masterclasses. Ontdek de kracht van onze vijf pilaren - S.P.E.A.R. - die centraal staan.

De masterclasses duren gemiddeld 1,5 uur, waarbij er een maximaal aantal van 20 deelnemers is. Hiervoor rekenen we €1095,- excl. btw. per masterclass. (*)

Onze voorkeur gaat uit naar het uitvoeren van de masterclass bij jullie op locatie op de werkvloer. Maar we passen onze masterclasses graag aan op jullie specifieke behoeften, voor een gepersonaliseerde ervaring die impact maakt.


(*) Aan deze prijsindicatie kunnen geen rechten worden ontleend

S.P.E.A.R.

Masterclass: Fit op de werkvloer

We spenderen allemaal veel te veel tijd zittend gedurende een werkdag. Nederland is kampioen zitten in Europa. Gemiddeld zitten we 9 uur per dag! Het gevolg? De welvaartsziekten stijgen enorm door onder andere een gebrek aan beweging.

Er worden heel wat uren versleten op de werkplek voor de werknemers, maar is er wel eens aandacht besteed aan de invulling van deze plek?

Door aandacht voor de werknemers creëren we een vitale werkomgeving voor iedereen. We zullen dieper ingaan op hoe je meer beweging kunnen integreren tijdens de werkdag.

Individueel werkplek onderzoek

Hoor je de collega’s wel eens klagen over lichamelijke pijnklachten in bijvoorbeeld hun schouders, nek of rug? Of herken je dit bij jezelf? De oorzaak kan liggen in verkeerde omstandigheden op de werkplek. Ons individuele werkplek onderzoek geeft duidelijkheid over waar de klachten vandaan komen en een gericht advies wat daaraan te doen is. Je ontvangt een schriftelijke rapportage.

Altijd uitgevoerd door een ervaren fysiotherapeut!

Masterclass aanvragen?

Vitaliteitstraject

Verandering kost tijd, maar het is essentieel voor innovatie, groei en aanpassingsvermogen. The Work Flow neemt een bedrijf mee op reis. Samen werken we aan een vitaliteitsplan dat jou en het team naar succes leidt. Ontdek met ons een op maat gemaakt vitaliteitstraject(*)

 

Hoe doen we dat?

We streven niet naar snelle oplossingen, maar naar een langdurige samenwerking. Hierdoor kunnen we echt verandering op de werkvloer en binnen de organisatie bewerkstelligen. Het vitaliteitstraject is gebaseerd op onze vijf S.P.E.A.R.-pilaren en is opgebouwd uit vier stappen.

01

Kennismaking

In onze kennismakingssessie gaan we met elkaar in gesprek en leren iedereen beter kennen. We brengen de huidige situatie op de werkvloer en binnen de organisatie in kaart.

02

Inspiratie sessie

In onze inspiratiesessie onderzoeken we wat er nodig is om tot een blijvende verandering te komen. Dat doen we met een kleine groep betrokken medewerkers, oftewel: het Work Flow Team.

03

Strategie

We laten de medewerkers een vragenlijst invullen. Op basis van de resultaten bepalen we onze strategie. We stellen een passend programma samen dat uit meerdere masterclasses bestaat.

04

Implementatie

De strategie wordt omgezet in concrete acties. Door alle veranderingen te implementeren, wordt jouw bedrijf vitaler. Samen zorgen we voor een nieuwe gezonde standaard op de werkvloer!

* De prijs van een vitaliteitstraject is op aanvraag.

Teambuilding

Wij organiseren actieve teamdagen waarbij vitaliteit een belangrijke rol speelt. Teambuilding in een gezond jasje! 

Voor de Vitaliteit Teamdag hebben we de krachten en expertise gebundeld samen met Rocks ‘n Rivers, hét bedrijf dat gespecialiseerd is in outdoor & evenementen.

Meer informatie: https://rocks-n-rivers.nl/programmas/vitaliteit-teamdag/ 

Work Flow Buddy

Met ons buddy-systeem streven we ernaar om de kennis en tips die we delen, op een duurzame manier te integreren in jouw leven.

Dit systeem fungeert als een persoonlijke ondersteuning voor medewerkers die behoefte hebben aan het bespreekbaar maken van pijnpunten waar zij tegenaan lopen.

Je krijgt 1-op-1 begeleiding van een vitaliteits professional (vitaliteitscoach, fysiotherapeut of toegepast psycholoog) die je helpt en adviseert bij de uitdagingen waar je tegenaan loopt in jouw leven. Dit kan op locatie of online.

 

Samenwerken?

Wij zijn er klaar voor!

Zoeken in de website

Gevonden: