Twee fysiotherapeuten met één missie

Een nieuwe gezonde standaard in het werk én dagelijks leven.

Waar preventie bovenaan staat.
Verantwoordelijkheid nemen voor je eigen gezondheid aangespoord wordt.
Een balans in het werk en dagelijks leven de “normaal”  is.

Fijn dat je op onze site bent en welkom.

Grote uitspraken, dacht je misschien net hierboven.
Van wie komen die grote uitspraken?

 

We stellen ons graag voor.

Wij zijn Renske en Pelle, de oprichters van The Work Flow. Daarnaast beide fysiotherapeuten. We horen je jezelf afvragen “ Fysiotherapeuten? Waarom dan een bedrijf starten gericht op vitaliteit verbeteren binnen bedrijven?”

We nemen je mee. Na beide meerdere jaren ervaring te hebben als werkende fysiotherapeuten in verschillende praktijken viel er één ding op; steeds vaker zagen we mensen in onze behandelkamer met klachten die grotendeels terug te leiden zijn naar de werkvloer. En geregeld zagen we deze mensen een aantal keer per jaar terugkomen met dezelfde klachten.

Dit zette ons aan het denken. Waar kunnen we dit probleem beter aanpakken dan de plek waar hij veelal ontstaat, je raadt het al; de werkvloer.

Uit gedeelde passie om preventief te werken en daadwerkelijk de vitaliteit te verbeteren binnen bedrijven is The Work Flow ontstaan.

 

De gezondheid van de werknemers staat bij ons op nummer 1!

De problemen die wij als fysiotherapeut tegenkomen zijn vaak terug te leiden naar bijvoorbeeld een slechte werkhouding, te weinig beweging, hoge werkdruk (lees; stress) en een minder gezonde leefstijl. Onze missie is dat wij de vitaliteit binnen bedrijven vergroten waardoor we zowel fysieke als mentale klachten kunnen voorkomen. Het creëren van een gezonde werkvloer en een gezond bedrijf staat bij ons centraal.

Door onze kennis en ervaring te delen met bedrijven zorgen wij ervoor dat mensen op een praktische manier aan de slag kunnen met hun eigen gezondheid.

Dit doen wij onder andere door middel van masterclasses en persoonlijke begeleiding met als gevolg fittere werknemers, verhoogde productiviteit én meer werkgeluk! Klik hier om meer over ons aanbod te lezen.

Optie om uit te lichten:

  • Team bestaande uit gezondheidexperts
  • Meerdere jaren ervaring als fysiotherapeut
  • Groeiend en innovatief
Pelle van 't Hof

Ik ben Pelle, woon en werk in Utrecht als fysiotherapeut. In mijn vrije tijd ben ik veel bezig met verschillende sporten, zoals fitness en squash. Ook ben ik een groot fan van wintersport! Daarnaast ben ik gek op reizen en heb ik zelfs in verschillende landen gewoond.

Ik vind het super gaaf om onze klanten te kunnen helpen een gezondere leefstijl mee te geven. Door hen bewust te maken van het belang van gezond leven, zowel op het gebied van werk als privé kunnen we daadwerkelijk impact hebben op deze mensen. Gezondheid wordt een steeds belangrijker thema, met name op de werkvloer, en hier kunnen wij aan bijdragen.

Renske van de Wouw

Ik ben Renske, woon in het mooie noorden van Nederland, en heb gestudeerd en gewerkt als fysiotherapeut in Groningen. Naast het werk heb ik veel kunnen reizen wat een passie van mij is. Connecten met nieuwe mensen en hun verhalen horen geeft mij enorm veel energie. Daarnaast houd ik ervan om in mijn vrije tijd buiten lekker te sporten. Gezondheid en bewegen zie ik als mijn drijfveer. Zowel voor mezelf als persoonlijke ontwikkeling, maar ook om anderen een hand aan te kunnen reiken bij het zetten van stappen en het boeken van progressie hier in.

Samenwerken?

Wij zijn er klaar voor!

Zoeken in de website

Gevonden: