This is The Work Flow

Renskes ondernemende reis begon uit een gedeelde frustratie tussen werkverplichtingen en levensplezier, en de toenemende druk binnen de zorg, waar ze als fysiotherapeut werkte. Haar bezorgdheid richtte zich op de alarmerende gezondheidstrends  in de Nederlandse maatschappij, waaronder de 1.6 miljoen werkenden met burn-out klachten en 55% van de bevolking met een chronische ziekte, en bovendien het gebrek aan kennis over ons eigen lichaam. Ze zag talloze klachten in haar behandelkamer die rechtstreeks terug te leiden waren naar de werkomgeving.

Met een duidelijke missie voor ogen - het vestigen van een nieuwe standaard van gezondheid op de Nederlandse werkvloer - startte The Work Flow.

The Work Flow benadering is eenvoudig. Vroegtijdige interventie in plaats van achteraf problemen oplossen. We streven naar proactief handelen en het vermogen om verantwoordelijkheid te leren nemen voor onze eigen gezondheid. Maar dit doen we gezamenlijk op de werkvloer, want als team en bedrijf zijn jullie sterker en kunnen we samen echt impact maken.

Welkom bij The Work Flow, waar we samen bouwen aan een gezonde toekomst!

Waarom we doen wat we doen

The Work Flow

Medewerkers zijn het goud van het bedrijf. Zij zijn nodig om de impact te maken die je voor ogen hebt met jouw bedrijf. Wanneer je aandacht geeft aan vitaliteit, kun je de werkdruk, stress en mentale gesteldheid van jouw medewerkers verbeteren. Hierdoor blijven zij gezond en in balans. Medewerkers krijgen meer uitdaging en plezier in hun werk en voelen zich meer verbonden met de organisatie.

Onze belofte aan jou?
Wij helpen jou de ideale omstandigheden te creëren voor een gezonde, energieke en vitale werkvloer. Zodat jouw werknemers en bedrijf in flow kunnen werken en leven.

Team van experts

Renske van de Wouw

Geboren in Brabant, opgegroeid in Friesland en gestudeerd, gewoond en gewerkt in Groningen als fysiotherapeut. Dat ben ik!

Naast het werk heb ik veel kunnen reizen, wat een passie van mij is. Het verbinden met nieuwe mensen en hun levensverhalen aanhoren geeft mij enorm veel energie. Daarnaast houd ik ervan om in mijn vrije tijd buiten lekker actief te zijn. Gezondheid en bewegen zie ik als mijn drijfveer. Zowel voor mezelf, maar ook om anderen te ondersteunen in het boeken van progressie hierin. Dat ik dit vanuit mijn eigen bedrijf kan doen en zo een steentje kan bijdragen aan de maatschappij is werkelijk fantastisch.

Pelle van 't Hof

Ik ben Pelle, woon en werk in Utrecht als fysiotherapeut.

Buiten mijn werk spendeer ik mijn tijd graag aan verschillende sporten, waaronder fitness en squash. Ook ben ik groot fan van wintersport. Ik vind het super gaaf om medewerkers te begeleiden en helpen naar een gezondere levensstijl. Door bewustwording te creëren over het belang van een gezond leven, zowel op professioneel als persoonlijk vlak, kun je daadwerkelijk impact maken.  

Wat ons onderscheidt, zijn onze experts binnen de gezondheidszorg. We leggen niet de nadruk op het dragen van de "witte jas", maar we integreren wel die expertise in alles wat we naar de werkvloer brengen!

Samenwerken?

Wij zijn er klaar voor!

Zoeken in de website

Gevonden: