Collin Crowdfund - Masterclass

Doel:
Minder zit-uren voor de medewerkers van Collin Crowdfund en inzicht geven in het inrichten van de werkplek.

Wat hebben we gedaan:
The Work Flow is meermaals bij Collin Crowdfund op kantoor geweest om de masterclass Fit op de werkvloer uit te voeren in groepen van 12 medewerkers. Ook voor nieuwe medewerkers wordt deze masterclass jaarlijks herhaald!

Resultaat:
Alle medewerkers deden enorm enthousiast en geïnteresseerd mee! Dit heeft geresulteerd in het vergroten van het inzicht in hoe belangrijk het is om micro-pauzes te nemen, af te wisselen van houding en meer te bewegen gedurende een werkdag. Daarnaast weten zij nu ook hoe ze hun eigen werkplek dynamisch kunnen inrichten.

 

Enthousiast team! Goede tips ontvangen en een stukje bewustzijn bijgebracht gekregen op een spontane en leuke manier.

Goed georganiseerde nuttige masterclass. Op diverse punten zelfs eye openers m.b.t. hoe gezond te (blijven) werken.

Ik heb de masterclass als erg leuk, leerzaam en interactief ervaren. De presentatie werd enthousiast gegeven en kwam over als vakkundig. Van te voren dacht ik dat het een zeer theoretisch verhaal ging worden wat je vervolgens weer snel vergeet, maar dat was zeker niet het geval. Er was genoeg interactie met een aantal grappige oefeningen. Leuk om op deze manier jezelf bewust te worden van een gezonde werkbalans en alles wat daar bij komt kijken :)

Ik heb de Masterclass als zeer leuk en leerzaam ervaren. Ik vond de insteek van preventie heel erg goed. De twee Masters gaven de Masterclass met erg veel enthousiasme!

Samenwerken?

Wij zijn er klaar voor!

Zoeken in de website

Gevonden: